O nama

DANKüchen

DANKüchen je vodeći austrijski proizvođač kuhinjskog namještaja, koji isporučuje svoje proizvode i usluge u europske zemlje već više od 50 godina, i to je široko iskustvo najveća potvrda vrhunske kvalitete i dizajna.

Iako je DANKüchen prisutan u Hrvatskoj kroz druge kanale, iz potrebe i želje da se znanje i iskustvo što više specijalizira i unaprijedi, Naša je misija besprijekorna usluga od procesa planiranja, montaže i servisa poslije kupnje. Na kraju krajeva, naši su stručnjaci tu da zajednički pronađete optimalno rješenje za Vaš prostor – najbolju vrijednost za uloženi novac.

Svaka kuhinja je apsolutno jedinstvena – proizvedena od strane DANKüchen stručnjaka upravo po Vašim potrebama i željama. Osim što DANKüchen proizvodi raznovrsne modele kuhinja, od klasičnih do modernih, dostupnih u širokim paletama boja, svoju snagu izražava u kontinuiranom razvoju i implementaciji patenata.

Kvaliteta iz DANKüchena

DANKüchen kuhinje znače vrhunsku kvalitetu, ali prije svega gastronomski užitak, toplinu i druženje. DANKüchen je austrijska obiteljska tvrtka osnovana 1963. godine. U 50 godina postojanja i rada, s proizvodnjom od 50.000 kuhinja godišnje, postala je vodeći proizvođač kuhinja u Europi. Osnovni princip i misao vodilja u razvoju DAN kuhinja je „know-how“ povezan s ljubavi prema detalju, a da se pri tom ne zaborave želje kupca. Funkcionalnost i fleksibilnost, kvalitetni materijali, isto kao i visoki standardi pri izradi, garancija su kvalitete. Kuhinje su postale središte životnog prostora. Mjesto na kojem se zajednički kuha, razgovara, mjesto gdje se kuju obiteljski planovi i gdje se igraju djeca. Upravo zbog tih trendova novi dizajn DAN kuhinja, svojom otvorenom arhitekturom stapa kuhinju s dnevnim boravkom. Sve više elektroničkih uređaja, kao što su monitori ravnog zaslona, zvučni sustavi i iPad, integrira se u moderne kuhinje, koristeći na taj način prednosti brzog interneta za spremanje lista za kupovinu, ili pregledavanje recepata.

Završne linije

Moderni dizajn,elegancija toplih boja,visoka kvaliteta u materijalu kod nas su pravilo. S jednom Dan kuhinjom opremanje kuhinje nema granica. Skiveni prostori se dobrim planiranjem i inovativnim mehanizmima iskorištavaju maksimalno. Kombinacijama toplih boja s drvenim dovedite Vašu kuhinju snova do savršenstva.

Život

Harmonija između prostora,funkcionalnosti i korisnika određuje naše modele kuhinja. Da bi se ti uvjeti ispunili svaka je od nas planirana kuhinja unikat-stvorena posebno samo za Vas. Ravne linije i čiste forme postavljaju ljude na prvo mjesto-u Dan kuinjama se ne kuha samo,tu se i živi.

Prostor

Otvorenost u kuhinjama stvara iz kuhinje prostor za življenje.Kuhinja ko nas nije samo alat za kuhanje nego je prostor za komunikaciju s ukućanima,prostor koji spaja ljude. Dobro jelo znači i dobar život,a naše kuhinje Vam nude mogućnost stvaranja i prostora za jedenje,druženje,razgovore-za druženje s obitelji i prijateljima.

Iskorištenost

Iza vratiju naših kuhinja skriva se drugi svijet-svijet raznih interesantnih detalja. Gdje možete opremiti ladice,elemente do samih krajnosti. Veliki izbor raznih elemenata daje Vam mogućnost maximalne iskorištenosti prostora.